REACTIES

Directeur Mantor    Rex Vermeulen
"Het hoort niet bij de standaardprocedure om sprekers de dag na hun optreden een mail te sturen. In het geval van Peter Faber maak ik graag een uitzondering. Ik wil Peter bedanken en een groot compliment geven voor de betrokkenheid bij de dag, de passie, energie en humor bij zijn optreden en de uitermate plezierige manier van samenwerken! Ons evenement was een succes. Peter Faber heeft daar een bovenmatige bijdrage aan geleverd.

Oranje Fonds    Marinka Peerdemann
"We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op je presentatie, voor veel mensen was het ontzettend inspirerend en misschien zelfs wel het hoogtepunt van de dag.

Nefyto    Jo Ottenheim
"Een wervelend optreden, met daarin verpakt meerdere boodschappen om over na te denken.

Bergse Bos van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs    drs. M.P.M. (Mart) van der Aa MSD
"Peter heeft op zeer energieke en bijzondere wijze bij ons de eindejaarsbijeenkomst mede vorm gegeven. Peter is een professional die zich inleeft en op de hoogte is van zijn publiek, de omgeving en in overleg voorbereidingen treft om optimaal te presteren.

Toolkit    Tjaako Minnema
"Peter Faber wist met een maatprogramma voor het R’dams jongerenwerk de mensen te raken. Zijn presentatie was persoonlijk en universeel tegelijk, ritmisch en ‘back to basic’, inspirerend en enthousiasmerend. Na de voorstelling werd mij meerdere keren gevraagd of het ook opgenomen is….dat zegt genoeg.

Een opdrachtgever
"Verrassend, inspirerend, actueel en vol humor speelt en vertelt Faber het uit zijn leven en carrière gegrepen verhaal. Herkenbaar voor iedereen, geeft hij een originele kijk op vernieuwing en verandering en de durf die daarvoor nodig is.

Manders totaal bv    Wim Hillenbrink
Deze man is zo ontzettend energiek, toegewijd en betrokken dat de hele zaal volledig aan zijn lippen hing. Een fantastisch verhaal, lopend als een sneltrein en van zeer hoog niveau. Mijn verwachtingen waren hoog maar zijn duidelijk overtroffen.

Business School Riga    Juris Almanis
"Peter's teaching coincides with what I have used for many years, and makes it easier to communicate. Emotional self-knowledge is an essential characteristic or need for a good leader. Dis-identifying with your own emotions, being able to enter in dialogue with them, is a route open not only to the master actor as Peter Faber put it, but to every high performing professional - especially for us men. The exercises Peter demonstrated are simple enough for every management team to practice them.

NRC Handelsblad
"Peter Faber is een expressief acteur, een speler geleid door ‘innerlijk vuur’.

Algemeen Dagblad    Karen Hamelynck
"Met stijgende verbazing kijk ik naar de twee mannen links en rechts van me, de een hikt van het lachen en de ander hangt scheef in de stoel met zo’n grijns op zijn gezicht van "Zo is het precies, zo is het precies!" … ik hoor mezelf, zie weer die vreugde der herkenning bij mijn twee buurmannen en schater mee.

De Volkskrant    Marian Buijs
"Faber heeft de gave om totaal ongedwongen met de tekst om te gaan en de woorden naar zijn hand te zetten doet hij en passant na hoe een vrouw het liefst wordt gestreeld dan is elke beweging raak.

De Telegraaf    Esther Kluwer
"Golven van herkenning gaan door de zaal bij de buitengewoon levendige voorbeelden die Peter Faber de zaal in serveert.

NRC Handelsblad    Henk van Gelder
"Mede dankzij de levendige bewerking maakt Peter Faber er een vrolijk en beeldend verteld verhaal van met een vredelievende conclusie."